Veel gestelde vragen

Heb je vragen over de bestelling, de betaling, verzendtijden, of algemene vragen over Chettershome? Wij hebben een lijst samengesteld met de meest voorkomende vragen. Indien je nog overige vragen hebt dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

Algemene vragen

 

VRAGEN OVER JE ACCOUNTGEGEVENS

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Je bent je wachtwoord vergeten? Geen probleem ga naar deze link en vul in het lege veld je e-mailadres in, die je voor jouw registratie bij Chettershome gebruikt hebt. Wij versturen daaropvolgend naar het opgegeven e-mailadres een link. Als je deze link aanklikt en bevestigd hebt, kun je voor jouw account zelfstandig een nieuw wachtwoord opgeven.

 

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Je kunt je wachtwoord te allen tijde veranderen. Je dient je hiervoor in te loggen bij Chettershome en klik dan op "Mijn account' (rechtsboven op de website). Onder "wachtwoord veranderen" vul je in het eerste vrije veld je huidige wachtwoord en direct daaronder het nieuwe wachtwoord. Ter bevestiging van je nieuwe wachtwoord dien je afsluitend nogmaals op "wachtwoord bevestigen" te klikken.

 

Hoe kan ik mijn e-mailadres veranderen?

De instellingen voor de nieuwsbrief vind je rechtsboven op de website onder ''mijn account''. Hier kun je aanvinken of je de nieuwsbrief wil ontvangen.

 

Zijn mijn persoonsgegevens bij Chettershome beschermd?

Wij hechten veel belang aan de veiligheid van jouw gegevens en behandelen ze volgens de strenge eisen van de Federale Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telemediawet.

 

VRAGEN OVER AANBIEDINGEN

Hoe kan ik bij Chettershome bestellen?

Bestellen bij ChetterHome is heel eenvoudig. Zie ook Chettershome Bestelproces.

 

Waarom is mijn product uitverkocht?

Om mogelijke teleurstelling te voorkomen, willen we je erop wijzen dat de items die je hebt toegevoegd aan je winkelwagen niet automatisch worden gereserveerd. Dit is pas het geval wanneer de bestelling is afgerond. We raden je dus aan om er snel bij te zijn.

 

Hoe kan ik de status van mijn bestelling bekijken?

Je kunt altijd bijhouden wat de staat is van je bestelling. Dit doe je door simpelweg in te loggen op "Mijn account" (rechtsboven op de website) en door te klikken op de rubriek "Mijn bestellingen". Hier zijn de door jou bestelde artikelen opgesomd en vind je informatie over levering en betaling status.

 

Kan ik nadien meerdere bestelling samenvoegen?

Vanwege technische redenen is het helaas niet mogelijk om achteraf meerdere bestellingen samen te voegen. Bedenk dus voordat je bestelt of je alle producten hebt besteld waar je interesse in hebt.

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Als je je volledige bestelling of een deel daarvan wenst te annuleren, stuur ons dan een e-mail met je verzoek via het contactformulier op onze website of rechtstreeks bij info@chetters.nl.  Vermeld dan je bestelnummer - wij zorgen voor de rest, zo snel mogelijk. Let op: Als je bestelling reeds onderweg is naar jou of al is aangekomen, komen de kosten van het retourneren voor rekening van de klant.

 

VRAGEN OVER BETALINGEN

Welke betalingsmogelijkheden heeft Chettershome?

Chettershome bied je de mogelijkheid om te betalen via iDeal, Visa en Mastercard. Bij het bestelproces kun je kiezen welke betalingsmogelijkheid jouw voorkeur heeft.

 

Zijn mijn betalingsgegevens en andere transacties beschermd?

Chettershome hecht grote waarde aan jouw en onze veiligheid. Als onderdeel van jouw registratie op Chettershome word je gevraagd om persoonlijke gegevens te verstrekken. Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en in overeenstemming met de relevante wettelijke voorschriften, in het bijzonder degenen die behandeld werden met de federale wet op de gegevensbescherming (BDSG). Om jouw gegevens te beveiligen in de online betaling is het systeem beveiligd met geavanceerde encryptie technieken zoals het Secure Socket Layer (SSL). De SSL is een erkend standaardprotocol dat zorgt voor veilige gegevensuitwisseling. 

 

VRAGEN OVER DE LEVERING

Hoe lang duurt de levering van mijn bestelling?

In de regel versturen wij de producten binnen 24 uur na bestelling (m.u.v. weekenden).

 

Hoe verzendt Chettershome de producten?

Wij garanderen je aangenaam en ongecompliceerd online shoppen. Je bestelling wordt in het logistieke centrum verpakt en door de bezorger bekwaam aan huis geleverd.

 

Hoe verloopt de bezorging tijdens de vakantie?

Voor grote bestellingen (boven de 30kg) word je gebeld voor een afspraak, je kunt dan zelf aangeven wanneer je terug bent en je bestelling in ontvangst  nemen. Kleinere bestellingen worden na een tweede afleverpoging twee weken lang bewaard door onze bezorgpartners. Wij nemen in die periode contact met je op voor een alternatieve afleverdatum. Wil je zeker zijn dat je je bestelling op tijd ontvangt, dan kun je ook een alternatief bezorgadres aangeven bij je bestelling. Heb je een bestelling geplaatst en wil je het  bezorgadres wijzigen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Hoe kan ik bij de expresse levering een tijdstip afspreken?

Bijzonder grote of omvangrijke producten worden per transporteur geleverd. Laat bij je bestelling je telefoonnummer en afleveradres achter. Het logistieke centrum zal dan contact met je opnemen om een afspraak te maken voor het afleveren van je bestelling.

 

Kan ik de producten ook zelf afhalen?

De producten zelf afhalen is bij Chettershome helaas nog niet mogelijk, gezien het feit dat Chettershome.com een webstore is. Wij staan wel op een aantal beurzen per jaar waar de producten direct mee te nemen zijn.

 

Hoeveel kost de verzending?

Voor bestellingen tot € 60,- wordt € 6,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen boven de € 60,- hoeven geen verzendkosten betaald te worden.

* Met uitzondering van orders met een gewicht boven 30kg en grote items die met onze koerier worden verzonden op afspraak.

 

Verstuur je de producten ook buiten Nederland?

Ja, dat is mogelijk. Voor bezorgingen buiten Nederland neem contact op met de klantenservice. Voor de verzendkosten buiten Nederland gelden de buitenland tarieven.

 

VRAGEN OVER RETOURNERINGEN

Hoe kan ik mijn bestellingen retourneren?

Om je bestelling terug te sturen, ga je als volgt te werk: stuur een e-mail naar info@chetters.nl   waarin je je ordernummer vermeld. Dan verzoeken wij je vrijblijvend het terugkeerformulier in te vullen en deze per e-mail naar ons te zenden. Je kunt het pakket naar een postkantoor brengen voor verzending. 

 

Is er een termijn voor de herroeping?

Na ontvangst van de bestelling heb je 30 dagen de tijd om het product terug te zenden op basis van het herroepingsrecht. 

 

Heb ik op mijn producten een garantieaanspraak?

Vanzelfsprekend heb je bij www.chettershome.com aanspraak op garantie. Mocht er een product defect zijn, neem dan contact op met info@chetters.nl.  Het probleem zal in overleg worden opgelost.

 

Wanneer en hoe krijg ik mijn betaling terug?

Je krijgt je betaling zo spoedig mogelijk terug nadat de geretourneerde bestelling in goede staat en in originele verpakking bij ons is aangekomen. In de regel is dit binnen 10 werkdagen. Een terug storting op creditcard kan langer duren. Een terug storting duurt maximaal 30 dagen. 

 

OVERIGE VRAGEN

Hoe kan ik je over problemen op de site berichten?

Wanneer je problemen ervaart op de website of bijvoorbeeld bij het inloggen, kun je een mail sturen naar info@chetters.nl.  Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen om het probleem op te lossen.

 

Ik zou graag met Chettershome samenwerken, tot wie moet ik mij richten?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om mee samen te werken. Je kunt met ons in contact komen via info@chetters.nl. 

 

Wat doet Chettershome met je klacht?

Natuurlijk willen wij dat je tevreden over ons bent. Wij zullen er dan ook alles aan doen om jouw eventuele klacht naar tevredenheid af te handelen. Daarnaast is jouw klacht voor ons aanleiding om na te gaan of wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Als jij vindt dat je niet naar behoren bent behandeld door medewerkers van Chettershome, je niet tevreden bent over de afhandeling van een aankoop, of indien je vindt dat jouw klacht niet naar tevredenheid is afgehandeld, kun je je ongenoegen kenbaar maken aan de afdeling Klachtenmanagement. In veel gevallen komt het dan al snel tot een voor beide partijen aanvaardbare oplossing. 

 

Hoe en waar kun je je klacht indienen?

Je kunt je klacht indienen via het contactforumlier op onze website of je stuurt een e-mail naar info@chetters.nl. Je ontvangt een email van het binnenkomen van je klacht. Je hebt een uitspraak over je klacht binnen een termijn van 14 dagen. 

 

VRAGEN OVER DE KLANTENSERVICE

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Kun je geen antwoord op je vraag vinden bij de veel gestelde vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via info@chetters.nl.