Laguiole

Laguiole

Laguiole, eigenlijk Laguiole Jean du Bost is een Franse leverancier van de beroemde teakmessen, kaasmessen sets, broodmessen, basic steakmessen in houten bloks in diverse kleuren en natuurlijk de beroemde kelnermessen.

Al sinds 1920 worden de prachtige Laguiole Jean Dubost messen op traditionele wijze vervaardigd in de gelijknamige streek in Zuid-Frankrijk. De originele messen en besteksets hebben een klassiek gevormd heft, met als basis stevige, duurzame materialen. Naast een uitgebreide collectie steakmessen heeft Laguiole Jean Dubost ook kaasmessensets, complete besteksets, keukenmessen en kelnersmessen in het assortiment. Voor ieder product wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Ook wordt iedere stap in het productieproces zorgvuldig gecontroleerd, om duurzame kwaliteit te garanderen. Prachtige uitvoeringen in olijfhout, hoorn of hoogwaardig kunststof.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 artikel(en)

 1. /Details

  Laguiole - Jean Dubost - set met 3 kaasmessen in kistje - zwart

  Prijs:
  € 42,50

  Combineer trendy met bruikbaarheid en leg deze prachtige kaasmessen op tafel! De set heeft een prachtig glanzend eetgedeelte met een stijlvol en herkenbaar handvat.  De set is 3-delig en zit in een mooie houten kistje. Een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook leuk om weg te geven.

  Meer info
 2. /Details

  Laguiole - Jean Dubost - set met 4 kaasmesjes in kistje - ivoor

  Prijs:
  € 35,00

  Vrolijk setje kaasmessen! De set heeft een prachtig glanzend eetgedeelte met een stijlvol en herkenbaar handvat.  De set is 4-delig en zit in een mooie houten kistje. Een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook leuk om weg te geven.

  Meer info
 3. /Details

  Laguiole - Jean Dubost - 24d bestek set - zwart

  Prijs:
  € 159,00

  Deze 24-delige zwarte Laguiole bestekset wordt gemaakt in het honderd jaar oude Franse familiebedrijf Jean Dubost. Dit tijdloze bestek heeft een klassieke uitstraling en bestaat uit 6 tafelmessen, 6 tafelvorken, 6 tafellepels en 6 dessertlepeltjes. Het stijlvolle en solide mes heeft een ronde top, ligt erg goed in de hand en heeft een staaldikte van 1,5 mm. De andere artikelen zijn ook degelijk uitgevoerd en hebben een staaldikte van 1,2 mm. Het heft is gemaakt van een sterke, duurzame kunststof (ABS). Het roestvrijstalen lemmet van het tafelmes is gekarteld en uitstekend geschikt voor het snijden van alle soorten etenswaren en het smeren van een boterham. De set is volledig geproduceerd in Frankrijk en voorzien van echtheidscertificaat. Het bestek wordt in een houten bestekkist geleverd: leuk om cadeau te doen en handig voor in de besteklade. Alle bestekonderdelen kunnen zonder problemen in de vaatwasmachine hoewel sommige gebruikers de messen bij voorkeur met de hand wassen omdat ze dan langer scherp zouden blijven. Het ideale geschenk voor thuiskoks en culinaire liefhebbers!

  Meer info
 4. /Details

  Laguiole - Jean Dubost - set met 6 basic steakmessen in een houten blok - zwart

  Prijs:
  € 39,50

  Deze 6-delige zwarte Laguiole steakmessen set wordt gemaakt in het honderd jaar oude Franse familiebedrijf Jean Dubost. De vlijmscherpe, stijlvolle en gekartelde messen liggen erg goed in de hand en hebben een staaldikte van 1,2 mm. Het heft is gemaakt van een sterke, duurzame kunststof (ABS). Het roestvrijstalen lemmet is gekarteld en uitstekend geschikt voor het snijden van steaks, lamsvlees, pizza’s, wild en rollades. De set is volledig geproduceerd in Frankrijk en verpakt in een handig messenblok van hout, inclusief echtheidscertificaat. De messen kunnen zonder problemen in de vaatwasmachine hoewel sommige gebruikers ze bij voorkeur met de hand wassen omdat ze dan langer scherp zouden blijven. Het ideale geschenk voor thuiskoks en culinaire liefhebbers!

  Meer info
 5. /Details

  Laguiole - Jean Dubost - set met 6 basic steakmessen in een houten blok - Marina

  Prijs:
  € 39,50

  Deze 6-delige gekleurde (blauw-wit-turquoise) Laguiole steakmessen set wordt gemaakt in het honderd jaar oude Franse familiebedrijf Jean Dubost. De vlijmscherpe, stijlvolle en gekartelde messen liggen erg goed in de hand en hebben een staaldikte van 1,2 mm. Het heft is gemaakt van een sterke, duurzame kunststof (ABS). Het roestvrijstalen lemmet is gekarteld en uitstekend geschikt voor het snijden van steaks, lamsvlees, pizza’s, wild en rollades. De set is volledig geproduceerd in Frankrijk en verpakt in een handig messenblok van hout, inclusief echtheidscertificaat. De messen kunnen zonder problemen in de vaatwasmachine hoewel sommige gebruikers ze bij voorkeur met de hand wassen omdat ze dan langer scherp zouden blijven. Het ideale geschenk voor thuiskoks en culinaire liefhebbers!

  Meer info
 6. /Details

  Chetters - Bali - 24d bestek set - donkerbruin/cognac

  Niet in voorraad

  Prijs:
  € 159,00

  Deze 24-delige cognac bruine bestekset van Bali wordt in Italië geproduceerd, heeft een klassieke uitstraling en bestaat uit 6 tafelmessen, 6 tafelvorken, 6 tafellepels en 6 dessertlepeltjes. Het stijlvolle en solide mes heeft een ronde top, ligt erg goed in de hand en heeft een staaldikte van 1,5 mm. De andere artikelen zijn ook degelijk uitgevoerd en hebben een staaldikte van 1,2 mm. Het heft is gemaakt van een sterke, duurzame kunststof (ABS). Het roestvrijstalen lemmet van het tafelmes is gekarteld en uitstekend geschikt voor het snijden van alle soorten etenswaren en het smeren van een boterham. Het bestek wordt in een houten bestekkist geleverd: leuk om cadeau te doen en handig voor in de besteklade. Alle bestekonderdelen kunnen zonder problemen in de vaatwasmachine hoewel sommige gebruikers de messen bij voorkeur met de hand wassen omdat ze dan langer scherp zouden blijven. Het ideale geschenk voor thuiskoks en culinaire liefhebbers!

  Meer info
 7. /Details

  Chetters - Bali - 24d bestek set - off white

  Niet in voorraad

  Prijs:
  € 159,00

  Deze 24-delige off-white bestekset van Bali wordt in Italie geproduceerd, heeft een klassieke uitstraling en bestaat uit 6 tafelmessen, 6 tafelvorken, 6 tafellepels en 6 dessertlepeltjes. Het stijlvolle en solide mes heeft een ronde top, ligt erg goed in de hand en heeft een staaldikte van 1,5 mm. De andere artikelen zijn ook degelijk uitgevoerd en hebben een staaldikte van 1,2 mm. Het heft is gemaakt van een sterke, duurzame kunststof (ABS). Het roestvrijstalen lemmet van het tafelmes is gekarteld en uitstekend geschikt voor het snijden van alle soorten etenswaren en het smeren van een boterham. Het bestek wordt in een houten bestekkist geleverd: leuk om cadeau te doen en handig voor in de besteklade. Alle bestekonderdelen kunnen zonder problemen in de vaatwasmachine hoewel sommige gebruikers de messen bij voorkeur met de hand wassen omdat ze dan langer scherp zouden blijven. Het ideale geschenk voor thuiskoks en culinaire liefhebbers!

  Meer info
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 artikel(en)