Laguiole

Laguiole

Laguiole, eigenlijk Laguiole Jean du Bost is een Franse leverancier van de beroemde teakmessen, kaasmessen sets, broodmessen, basic steakmessen in houten bloks in diverse kleuren en natuurlijk de beroemde kelnermessen.

Al sinds 1920 worden de prachtige Laguiole Jean Dubost messen op traditionele wijze vervaardigd in de gelijknamige streek in Zuid-Frankrijk. De originele messen en besteksets hebben een klassiek gevormd heft, met als basis stevige, duurzame materialen. Naast een uitgebreide collectie steakmessen heeft Laguiole Jean Dubost ook kaasmessensets, complete besteksets, keukenmessen en kelnersmessen in het assortiment. Voor ieder product wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Ook wordt iedere stap in het productieproces zorgvuldig gecontroleerd, om duurzame kwaliteit te garanderen. Prachtige uitvoeringen in olijfhout, hoorn of hoogwaardig kunststof.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

 1. /Details

  Laguiole - Jean Dubost - set met 3 kaasmessen in kistje - zwart

  Prijs:
  € 39,50

  Combineer trendy met bruikbaarheid en leg deze prachtige kaasmessen op tafel! De set heeft een prachtig glanzend eetgedeelte met een stijlvol en herkenbaar handvat.  De set is 3-delig en zit in een mooie houten kistje. Een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook leuk om weg te geven.

  Meer info
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)