Business to Business

Bij Chettershome leveren we naast aan consumenten, ook aan bedrijven! Ons brede productassortiment leent zich uitstekend voor de zakelijke markt.

Wat betekent dit voor u? 

Bestellen in onze webstore Weet u al wat u wilt bestellen? Heeft u het snel nodig en heeft u geen vragen meer? Als zakelijke klant kunt u ook eenvoudig in onze webstore bestellen: tijdens het bestelproces kunt u uw bedrijfsnaam invullen bij het afleveradres.

De bevestiging die u per e-mail ontvangt, is tevens de factuur waar al een btw-specificatie op vermeld staat. Mocht deze factuur niet aan de juiste eisen voldoen, dan kunnen we handmatig een nieuwe factuur voor u aanmaken. 

Grote aantallen 
Heeft u een artikel gezien in onze webstore of in onze winkel waarvan u graag een groot aantal zou willen bestellen? Laat het weten via onze klantenservice en we maken direct een offerte op 

maat voor u! In de meeste gevallen ontvangt u deze offerte dezelfde dag nog. Vul voor een persoonlijke offerte onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Wanneer u akkoord gaat met de offerte zal de factuur voor worden opgemaakt. U ontvangt deze vervolgens per e-mail. Zodra de factuur is voldaan, kan de bestelling aan u worden verzonden.    

Cadeaupakketten

We maken ook maatwerk-cadeaupakketten voor bedrijven. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan relatiegeschenken en/of kerstpakketten. Wij verpakken de door u uitgekozen losse producten feestelijk in tot een prachtig geheel. We maken cadeaupakketten op maat als u slechts een paar pakketten nodig heeft, maar óók als u een groot aantal nodig heeft! Voor zowel kleine als grote budgetten. U kunt het cadeaupakket zo goedkoop of duur maken als u zelf wilt. Vindt u het moeilijk om te kiezen uit ons grote assortiment? Vertel ons dan uw budget en wij helpen u bij het creëren van een mooi pakket.


We geven u natuurlijk graag een advies op maat. Vul het onderstaande 
formulier in of stuur een e-mail naar onze klantenservice@chetters.nl en we nemen direct contact met u op.

Contactgegevens

* Verplichte velden