+31 (0) 630339253

Business to business

Bij Chettershome leveren we naast aan consumenten, ook aan bedrijven! Ons brede productassortiment leent zich uitstekend voor de zakelijke markt. 

Bent u op zoek naar zakelijke geschenken of bent u geïnteresseerd om producten via ons zakelijk te bestellen, stuur een mail naar info@chetters.nl en wij nemen direct contact met u op.

Wat betekent dit voor u?
Bestellen in onze webstore Weet u al wat u wilt bestellen? Heeft u het snel nodig en heeft u geen vragen meer? Als zakelijke klant kunt u ook eenvoudig in onze webstore bestellen: tijdens het bestelproces kunt u uw bedrijfsnaam invullen bij het afleveradres.

De bevestiging die u per e-mail ontvangt, is tevens de factuur waar al een btw-specificatie op vermeld staat. Mocht deze factuur niet aan de juiste eisen voldoen, dan kunnen we handmatig een nieuwe factuur voor u aanmaken.

Grote aantallen
Heeft u een artikel gezien in onze webstore of in onze winkel waarvan u graag een groot aantal zou willen bestellen? Laat het weten via onze klantenservice en we maken direct een offerte op maat voor u! In de meeste gevallen ontvangt u deze offerte dezelfde dag nog. Vul voor een persoonlijke offerte onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Wanneer u akkoord gaat met de offerte zal de factuur voor worden opgemaakt. U ontvangt deze vervolgens per e-mail. Zodra de factuur is voldaan, kan de bestelling aan u worden verzonden.

Cadeaupakketten
We maken ook maatwerk-cadeaupakketten voor bedrijven. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan relatiegeschenken en/of kerstpakketten. Wij verpakken de door u uitgekozen losse producten feestelijk in tot een prachtig geheel. We maken cadeaupakketten op maat als u slechts een paar pakketten nodig heeft, maar óók als u een groot aantal nodig heeft! Voor zowel kleine als grote budgetten. U kunt het cadeaupakket zo goedkoop of duur maken als u zelf wilt. Vindt u het moeilijk om te kiezen uit ons grote assortiment? Vertel ons dan uw budget en wij helpen u bij het creëren van een mooi pakket.

We geven u natuurlijk graag een advies op maat. Stuur een e-mail naar onze info@chetters.nl en we nemen direct contact met u op.

Back to Top
Product is toegevoegd aan je winkelwagen