+31 (0) 630339253

Algemene voorwaarden

Artikel 1. Algemeen

1.1De volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen en diensten.
1.2Nederlands recht is van toepassing op alle offertes, overeenkomsten, bestellingen, aanbiedingen, rechten en verplichtingen waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden.

 

Artikel 2. Prijzen

2.1Alle prijzen zijn in Euro’s inclusief BTW, tenzij expliciet anders vermeld.
2.2Alle prijzen zijn exclusief eventuele verpakking- en verzendkosten, tenzij expliciet anders vermeld.
2.3Alle prijzen zoals die op de internetsite zijn vermeld, zijn onder voorbehoud van wijziging, om welke reden dan ook.

 

Artikel 3. Bestelling

3.1Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Hierin staat een overzicht van de bestelling met de totale kosten, inclusief de verzendkosten.
3.2Chettershome doet haar best om de webstore zo up-to-date mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet meer leverbaar is. In dit geval neemt Chettershome zo snel mogelijk contact met je op.
3.3De op de website getoonde kleuren kunnen licht afwijken van de werkelijkheid.

Artikel 4. Betaling

4.1Elke bestelling wordt pas geleverd na ontvangst van betaling.
4.2Betalingen kunnen direct en online gedaan worden via credit card of iDeal.

Artikel 5. Verzendkosten

5.1De verzending van je bestelling geschiedt via PostNL, DHL en DPD.
5.2Chettershome rekent een vast bedrag aan verzendkosten, zo weet je direct waar je aan toe bent. Je bestelling wordt afhankelijk van de grootte in een envelop of pakket verzonden.

 

Nadat je je bestelling hebt geplaatst en bevestigd ontvang je per omgaande een orderbevestiging per e-mail, waarin je een specificatie vindt van hetgeen je hebt besteld en de aanvullende gegevens zoals je die hebt ingevoerd. Direct nadat wij jouw betaling hebben ontvangen wordt je bestelling gereedgemaakt voor verzending. (bij Vooruit betalen kan het 2 á 3 werkdagen duren). Als je bestelling is ingepakt en gereed gemaakt is voor verzending dan ontvang je hier een e-mail van. Voor het verzenden binnen Nederland rekenen wij € 7,25, bij een besteding tot € 75,00, daarboven is de verzending kosteloos. Wij gebruiken binnen Nederland track & trace van Post NL, DHL en DPD. Voor verzending naar het buitenland geldt het buitenland tarief

Artikel 6. Levering

6.1Binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling wordt de bestelling aangeboden voor verzending.
6.2Levering door PostNL, DHL en DPD geschiedt normaal gesproken binnen 2 werkdagen, wanneer het afleveradres in Nederland is.
6.3Mocht het echter in een bepaald geval niet lukken de bestelling binnen bovenstaande termijnen aan te bieden bij een van onze vervoerders dan neemt Chettershome contact met je op.
6.4Chettershome is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging veroorzaakt door PostNL, DHL en DPD als wel voor overschrijding van de aangegeven levertijden.

Artikel 7. Retourneren

7.1Chettershome doet er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het artikel onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst van het product contact met Chettershome op via info@chetters.nl. Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk proberen op te lossen. Wanneer is aangetoond dat een product niet aan de overeenkomst beantwoordt, heeft Chettershome de keuze het product retour te nemen en het te vervangen door een nieuw product of de factuurwaarde van het product binnen 28 dagen terug te storten op je bankrekening.
7.2 De kosten van het retour zenden zijn voor rekening van koper.
7.3 Indien je een verkeerde bestelling hebt ontvangen draagt Chettershome uiteraard zorg voor verzending van de juiste artikelen en vergoedt de gemaakte verzendkosten van de onjuist uitgeleverde bestelling
7.4Een product kan alleen teruggenomen of geruild worden wanneer de betreffende artikelen in ongebruikte, ongewassen en onbeschadigde staat zijn, in de originele, intacte verpakking en voorzien van de (kopie) bon.

Artikel 8. Aansprakelijkheid

8.1Chettershome is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook die het gevolg is  van deze internetsite en/of beslissingen die genomen worden die gebaseerd zijn op informatie uit deze site.
8.2Chettershome is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten als wel voor onjuiste of onvolledige informatie die onverhoopt in deze site zitten.
8.3Kleuren kunnen afwijken als gevolg van beeldschermkwaliteit. Hiervoor is Chettershome niet verantwoordelijk.

 

Artikel 9. Overmacht

9.1Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft Chettershome in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van een bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechtelijke tussenkomst te ontbinden, zulks door de consument dit schriftelijk mee te delen en zonder dat Chettershome gehouden is tot enige schadevergoeding.
9.2Onder overmacht wordt verstaan iedere tekortkoming die niet aan Chettershome kan worden toegerekend, omdat zij niet te wijten is aan haar schuld en noch krachtens de wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt.

 

Artikel 10. Intellectuele eigendomsrecht

Niets van deze website/webstore mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, zonder schriftelijke toestemming van Chettershome

 

Artikel 11. Privacy verklaring
Voor het afrekenen en verzenden van je bestelling heeft Chettershome een aantal persoonlijke gegevens nodig. Hiermee gaat Chettershome zorgvuldig om. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt door Chettershome en zullen nooit ter beschikking gesteld worden aan derden, behalve voor de noodzakelijke betaling en verzending. Wanneer je aanmeldt voor onze nieuwsbrief worden je gegevens aangewend om je op de hoogte te houden van assortimentswijzigingen, promotionele acties en andere relevante informatie over Chettershome . Mocht je hier geen prijs meer op stellen, dan kun je ,je afmelden via info@chetters.nl.

 

Artikel 12 Klachten en vragen

Chettershome streeft naar tevreden klanten. Mocht je ondanks onze inspanning en zorg klachten hebben over onze geleverde diensten en/of producten horen wij dit erg graag. Mail je vraag of klacht naar info@chetters.nl. Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met je op te nemen.

 

Artikel 13 Toepasselijk recht en bevoegde rechter

13.1Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
13.2Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

 

Artikel 14

Deze Algemene Verkoopvoorwaarden van Chettershome zijn gedeponeerd in het Handelsregister te Den Haag onder KvK-nummer 63682044
Wassenaar, December 2020, Chettershome

 

Acceptatie van de algemene voorwaarden

Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de bovenstaande voorwaarden.

Back to Top
Product is toegevoegd aan je winkelwagen